Модуль 2. Овочі та зелень

Відеоуроки

Рецепти

Тест до Модуля 2
Перевір себе
Почати
Здоровий раціон людини має:
Далі
Перевірити
Дізнатися результат
Взимку в Україні дуже мало сезонних овочів, тому можна:
Далі
Перевірити
Дізнатися результат
Добова норма овочів для здорової людини:
Далі
Перевірити
Дізнатися результат
Свіжі овочі містять:
Далі
Перевірити
Дізнатися результат
При приготуванні овочів, основною ціллю кожного шефа є:
Далі
Перевірити
Дізнатися результат
Овочі багаті на хлорофіл — це, наприклад:
Далі
Перевірити
Дізнатися результат
Овочі багаті на крохмаль — це, наприклад:
Далі
Перевірити
Дізнатися результат
Усі овочі можна споживати у сирому вигляді:
Далі
Перевірити
Дізнатися результат
Кожен овоч та вид зелені потребує:
Далі
Перевірити
Дізнатися результат
Будь-яка зелень полюбляє нарізку:
Далі
Перевірити
Дізнатися результат
Дякую за старанність
Дякую за старанність. Але рекомендую ще раз переглянути матеріали та відео для засвоєння теорії, до того як починати виконувати домашнє завдання.
Пройти ще раз
У вас хороший результат
Вітаю, у вас хороший результат. Але рекомендую ще раз переглянути матеріали та відео для засвоєння теорії, до того як починати виконувати домашнє завдання.
Пройти ще раз
Відмінний результат!
Вітаю! Ви добре засвоїли теорію та у вас відмінний результат!
Пройти ще раз

Домашнє завдання для самостійної роботи

1. Подивіться теоретичні відео Модуля 2 та відео Рецепт 9 або відео Рецепт 10.
2. Купіть продукти за списком, який у вас є в конспекті рецепту 9 або конспекті рецепту 10 та не забудьте за поради Олі з відеоуроків.
3. Перегляньте рубрику рецепту 9 або рубрику рецепту 10 там ви знайдете пункти, за якими ваше задання буде оцінюватися.
4. Подивіться приклади фото основних процесів приготування Рецепту №9 та фото основних процесів Рецету №10.

Після цього ви можете сміливо переходити до приготування страви. Не забудьте зробити 4 фото в процесі приготування та надіслати їх Олі Мартиновській, а також самостійно та чесно оцінити смак своєї страви. Бажаємо вам отримати задоволення від процесу приготування та дуууже чекаємо на ваші фото! Пам'ятаєте: якщо не виходить з першого разу — ми пробуємо ще!
На цьому тижні вашим домашнім завданням буде — повторити Рецепт №9: грильовану спаржу з яйцем пашот або Рецепт №10: моркву гляссе та сфотографувати 3 основні процеси й готову страву.

Перед тим як приступити до самого приготування, виконайте ці кроки:
Дедлайн завдання
Усі фото вам потрібно надіслати Олі Мартиновській до 23:59 по Києву до 19 лютого.
Зворотній зв'язок від Олі ви отримаєте до 23:59 по Києву до 26 лютого.

Процеси приготування грильованої спаржі з яйцем пашот

Фото
Назва процесу
Правильно зачищена спаржа
Яйце пашот
Соус - пармезанове кюлі
Готова страва

Процеси приготування моркви гляссе

Фото
Назва процесу
Правильно зачищена морква
Картуш
Запечений сир
Готова страва