Відеоуроки

Рецепти

Тест
Перевір себе
Почати
Серед морепродуктів виділяють 2 основні категорії:
Далі
Перевірити
Дізнатися результат
Каракатиць та кальмарів відносять до:
Далі
Перевірити
Дізнатися результат
Креветок, лобстерів та омарів відносять до:
Далі
Перевірити
Дізнатися результат
Зазвичай алергію викликають:
Далі
Перевірити
Дізнатися результат
90-95% морепродуктів в Україні:
Далі
Перевірити
Дізнатися результат
Морепродукти потрібно:
Далі
Перевірити
Дізнатися результат
Терміни зберігання морепродуктів після дефростування:
Далі
Перевірити
Дізнатися результат
Рапан — один з небагатьох морепродуктів, який:
Далі
Перевірити
Дізнатися результат
Морепродукти (наприклад, креветки) можуть:
Далі
Перевірити
Дізнатися результат
Головним у приготуванні страв з морепродуктів є:
Далі
Перевірити
Дізнатися результат
Дякую за старанність
Дякую за старанність. Але рекомендую ще раз переглянути матеріали та відео для засвоєння теорії, до того як починати виконувати домашнє завдання.
Пройти ще раз
У вас хороший результат
Вітаю, у вас хороший результат. Але рекомендую ще раз переглянути матеріали та відео для засвоєння теорії, до того як починати виконувати домашнє завдання.
Пройти ще раз
Відмінний результат!
Вітаю! Ви добре засвоїли теорію та у вас відмінний результат!
Пройти ще раз

Домашнє завдання для самостійної роботи

На цьому тижні вашим домашнім завданням буде — повторити Рецепт 32 — Теплий салат з кільцями кальмара в томатному соусі та кіноа і сфотографувати 3 основні процеси та готову страву.
Перед тим як приступити до самого приготування, виконайте ці кроки:
1. Подивіться теоретичні відео Модуля 7 та відео Рецепт 32 — Теплий салат з кільцями кальмара в томатному соусі та кіноа.
2. Купіть продукти за списком, який у вас є в конспекті рецепту. Не забудьте про поради Олі з відеоуроків.
3. Перегляньте рубрику: там ви знайдете пункти, за якими буде оцінюватися ваше завдання.
4. Подивіться приклади фото основних процесів страви.

Після цього ви можете сміливо переходити до приготування страви. Не забудьте зробити 4 фото в процесі приготування страви й надіслати їх Олі Мартиновській, а також самостійно та чесно оцінити смак своєї страви. Бажаю вам отримати задоволення від процесу приготування! Дуже чекаю на ваші домашні завдання та хочу сказати: не сумнівайтеся, у вас все вийде. Головне — робити усе з натхненням та завзятістю!
Усі фото вам потрібно надіслати Олі Мартиновській до 23:59 по Києву до 26 березня.
Зворотній зв'язок від Олі ви отримаєте до 23:59 по Києву до 2 квітня.
Дедлайн завдання

Теплий салат з кільцями кальмара в томатному соусі та кіноа

Фото
Назва процесу
Зачищений і нарізаний кільцями кальмар
Томатний соус
Приготоване кіноа
Готова страва