Модуль 8. Презентація страви як окремий вид мистецтва

Відеоуроки

Рецепти

Тест
Перевір себе
Почати
Важливим для презентації є:
Далі
Перевірити
Дізнатися результат
В презентаціях для класичних страв:
Далі
Перевірити
Дізнатися результат
В основу презентацій для класичних страв лягли:
Далі
Перевірити
Дізнатися результат
Перед презентацією страв Оля рекомендує:
Далі
Перевірити
Дізнатися результат
Починати вчитися робити презентації Оля рекомендує:
Далі
Перевірити
Дізнатися результат
Три основні характеристики гармонійного сприйняття страви — це:
Далі
Перевірити
Дізнатися результат
Суть презентації страви в тому, щоб:
Далі
Перевірити
Дізнатися результат
Принцип золотого перетину в презентації страв означає, що:
Далі
Перевірити
Дізнатися результат
Принцип завершеності в презентації страв означає, що:
Далі
Перевірити
Дізнатися результат
Принцип вибору кольору в презентації страв будується на:
Далі
Перевірити
Дізнатися результат
Дякую за старанність
Дякую за старанність. Але рекомендую ще раз переглянути матеріали та відео для засвоєння теорії, до того як починати виконувати домашнє завдання.
Пройти ще раз
У вас хороший результат
Вітаю, у вас хороший результат. Але рекомендую ще раз переглянути матеріали та відео для засвоєння теорії, до того як починати виконувати домашнє завдання.
Пройти ще раз
Відмінний результат!
Вітаю! Ви добре засвоїли теорію та у вас відмінний результат!
Пройти ще раз

Домашнє завдання для самостійної роботи

На цьому тижні вашим домашнім завданням буде — повторити Рецепт 38 — Паштет з курячої печінки з маринованими овочами і сфотографувати 3 основні процеса та готову страву.
Перед тим як приступити до самого приготування, виконайте ці кроки:
1. Подивіться теоретичні відео Модуля 8 та відео Рецепт 38 — Паштет з курячої печінки з маринованими овочами.
2. Купіть продукти за списком, який у вас є в конспекті рецепту. Не забудьте про поради Олі з відеоуроків.
3. Перегляньте рубрику: там ви знайдете пункти, за якими буде оцінюватися ваше завдання.
4. Подивіться приклади фото основних процесів страви.

Після цього ви можете сміливо переходити до приготування страви. Не забудьте зробити 4 фото в процесі приготування страви й надіслати їх Олі Мартиновській, а також самостійно та чесно оцінити смак своєї страви. Бажаю вам отримати задоволення від процесу приготування! Дуже чекаю на ваші домашні завдання та хочу сказати: не сумнівайтеся, у вас все вийде. Головне — робити усе з натхненням та завзятістю!
Усі фото вам потрібно надіслати Олі Мартиновській до 23:59 по Києву до 2 квітня.
Зворотній зв'язок від Олі ви отримаєте до 23:59 по Києву до до 9 квітня.
Дедлайн завдання

Паштет з курячої печінки з маринованими овочами

Фото
Назва процесу
Консистенція паштету
Соуси з запечених перців (2 шт)
Зелена паніровка
Презентація страви