Модуль 2. Еклери з ванільним кремом

Відео рецепт

Відео рецепт інтерпретації Олі

Відео рецепт інтерпретації Антона

Домашнє завдання для самостійної роботи

На цьому тижні вашим домашнім завданням буде повторити рецепт еклерів з ванільним кремом, а також сфотографувати 4 основні процеси та готовий десерт.

Перед тим, як приступити до самого приготування, виконайте ці кроки:
  1. Подивіться відеорецепт і додаткові матеріали Модуля 2.
  2. Купіть продукти за списком, який є у вас у конспекті рецепту.
  3. Перегляньте рубрику: там ви знайдете пункти, за якими буде оцінюватися ваше завдання.
  4. Подивіться приклади фото основних процесів десерту.

Після цього ви можете сміливо переходити до приготування тарта. Не забудьте зробити 4 фото в процесі приготування й надіслати їх Олі Мартиновській, а також самостійно та чесно оцінити смак свого десерту.

Приготування еклерів може стати справжнім квестом, адже вам потрібно буде поекспериментувати та знайти правильний режим для своєї духової шафи. Отож наберіться терпіння. У вас обов'язково вийде!

Також ви можете поекспериментувати, надихнувшись відео інтерпретаціями Олі та Антона та створити свій власний шедевр! Підказки, як і з чим можна креативити, ви знайдете у відеоматеріалах. А ми надамо вам зворотній зв'язок та допоможемо з порадами, як можна вдосконалити вашу версію десерту.
Дедлайн завдання
Усі фото вам потрібно надіслати Олі Мартиновській до 23:59 по Києву до 19 лютого.
Зворотній зв'язок від Олі ви отримаєте до 23:59 по Києву до 26 лютого.

Найкращі роботи будуть опубліковані на сторінці Кулінарної Академії в Instagram.

Процеси приготування еклерів з ванільним кремом

Фото
Назва процесу
Консистенція заварного тіста
Відсаджені гільзи (до випікання)
Готові гільзи (після випікання)
Ванільний крем
Готовий десерт