Модуль 5. Шоколадний нуазет

Відео рецепт

Відео рецепт інтерпретації Олі

Відео рецепт інтерпретації Антона

Домашнє завдання для самостійної роботи

На цьому тижні вашим домашнім завданням буде повторити рецепт шоколадного нуазет, а також сфотографувати бісквіт financier, ганаш gianduia та соус praliné, шоколадний ганаш, сформований та готовий десерт (цілий та у розрізі).

Перед тим, як приступити до самого приготування, виконайте ці кроки:
1.Подивіться відео рецепт і додаткові матеріали Модуля 5.
2.Купіть продукти за списком, який є у вас у конспекті рецепту.
3.Перегляньте рубрику: там ви знайдете критерії оцінки для себе.
4.Подивіться приклади фото основних процесів десерту.

Після цього ви можете сміливо переходити до приготування тарта. Не забудьте зробити 4 фото в процесі приготування й надіслати їх Олі Мартиновській, а також самостійно та чесно оцінити смак свого десерту.

Шоколадний нуазет — це десерт, котрий підкорить вас своїми смаковими якостями та легкістю у створенні. Такий вишуканий та естетичний — обов'язково спробуйте його приготувати!

Також ви можете поекспериментувати, надихнувшись відео інтерпретаціями Олі та Антона і створити свій власний шедевр! Підказки, як і з чим можна креативити, ви знайдете у відеоматеріалах. А ми надамо вам зворотній зв'язок та допоможемо з порадами, як можна вдосконалити вашу версію десерту.
Дедлайн завдання
Усі фото вам потрібно надіслати Олі Мартиновській до 23:59 по Києву до 12 березня.
Зворотній зв'язок від Олі ви отримаєте до 23:59 по Києву до 19 березня.

Найкращі роботи будуть опубліковані на сторінці Кулінарної Академії в Instagram.

Процеси приготування шоколадного нуазет

Фото
Назва процесу
Бісквіт financier
Ганаш gianduia та соус praliné
Шоколадний ганаш
Готовий десерт (цілий та у розрізі)
Сформований десерт