На цьому тижні вашим домашнім завданням буде повторити рецепт мигдалево-смородинового антреме, а також сфотографувати бісквіт, смородиновий крем, вершковий мус крем-брюле, шоколадну глазур та готовий десерт (цілий та у розрізі).
Перед тим, як приступити до самого приготування, виконайте ці кроки:
1.Подивіться відеорецепт і додаткові матеріали Модуля 6.
2.Купіть продукти за списком, який є у вас у
конспекті рецепту.
3.Перегляньте
рубрику: там ви знайдете пункти, за якими буде оцінюватися ваше завдання.
4.Подивіться приклади
фото основних процесів десерту.
Після цього ви можете сміливо переходити до приготування тарта. Не забудьте зробити 4 фото в процесі приготування й надіслати їх
Олі Мартиновській, а також самостійно та чесно оцінити смак свого десерту.
Антреме — це гордість кондитерів Франції. Десерт, котрий підкорить вас своєю багатошаровістю та смаковими поєднаннями. Довершений! Витончений! Естетичний!
Також ви можете поекспериментувати, надихнувшись відео інтерпретаціями Олі та Антона та створити свій власний шедевр! Підказки, як і з чим можна креативити, ви знайдете у відеоматеріалах. А ми надамо вам зворотній зв'язок та допоможемо з порадами, як можна вдосконалити вашу версію десерту.