Модуль 6. Мигдалево-смородиновий антреме (мусовий торт)

Відео рецепт

Відео рецепт інтерпретації Олі

Відео рецепт інтерпретації Антона

Домашнє завдання для самостійної роботи

На цьому тижні вашим домашнім завданням буде повторити рецепт мигдалево-смородинового антреме, а також сфотографувати бісквіт, смородиновий крем, вершковий мус крем-брюле, шоколадну глазур та готовий десерт (цілий та у розрізі).

Перед тим, як приступити до самого приготування, виконайте ці кроки:
1.Подивіться відеорецепт і додаткові матеріали Модуля 6.
2.Купіть продукти за списком, який є у вас у конспекті рецепту.
3.Перегляньте рубрику: там ви знайдете пункти, за якими буде оцінюватися ваше завдання.
4.Подивіться приклади фото основних процесів десерту.

Після цього ви можете сміливо переходити до приготування тарта. Не забудьте зробити 4 фото в процесі приготування й надіслати їх Олі Мартиновській, а також самостійно та чесно оцінити смак свого десерту.

Антреме — це гордість кондитерів Франції. Десерт, котрий підкорить вас своєю багатошаровістю та смаковими поєднаннями. Довершений! Витончений! Естетичний!

Також ви можете поекспериментувати, надихнувшись відео інтерпретаціями Олі та Антона та створити свій власний шедевр! Підказки, як і з чим можна креативити, ви знайдете у відеоматеріалах. А ми надамо вам зворотній зв'язок та допоможемо з порадами, як можна вдосконалити вашу версію десерту.
Дедлайн завдання
Усі фото вам потрібно надіслати Олі Мартиновській до 23:59 по Києву до 19 березня.
Зворотній зв'язок від Олі ви отримаєте до 23:59 по Києву до 26 березня.

Найкращі роботи будуть опубліковані на сторінці Кулінарної Академії в Instagram.

Процеси приготування мигдалево-смородинового антреме

Фото
Назва процесу
Мигдалево-смородиновий бісквіт
Смородиновий крем
Вершковий мус крем-брюле
Готовий десерт (цілий та у розрізі)
Шоколадна дзеркальна глазур