Модуль 7. Бріош з шоколадом

Відео рецепт

Відео рецепт інтерпретації Олі

Відео рецепт інтерпретації Антона

Домашнє завдання для самостійної роботи

На цьому тижні вашим домашнім завданням буде повторити рецепт бріоші з шоколадом, а також сфотографувати опару, готове тісто, сформовану бріош з шоколадно-горіховою пастою та готовий десерт (цілий та у розрізі).

Перед тим, як приступити до самого приготування, виконайте ці кроки:
1.Подивіться відеорецепт і додаткові матеріали Модуля 7.
2.Купіть продукти за списком, який є у вас у конспекті рецепту.
3.Перегляньте рубрику: там ви знайдете пункти, за якими буде оцінюватися ваше завдання.
4.Подивіться приклади фото основних процесів десерту.

Після цього ви можете сміливо переходити до приготування тарта. Не забудьте зробити 4 фото в процесі приготування й надіслати їх Олі Мартиновській, а також самостійно та чесно оцінити смак свого десерту.

Бріош — це традиційна французька солодка здоба. До речі, названо її на честь французького кондитера Бріо-ша! Поєднання легкості та повітряності, від котрих ваші рідні та клієнти гарантовано отримають неймовірне задоволення!

Також ви можете поекспериментувати, надихнувшись відео інтерпретаціями Олі та Антона та створити свій власний шедевр! Підказки, як і з чим можна креативити, ви знайдете у відеоматеріалах. А ми надамо вам зворотній зв'язок та допоможемо з порадами, як можна вдосконалити вашу версію десерту.
Дедлайн завдання
Усі фото вам потрібно надіслати Олі Мартиновській до 23:59 по Києву до 26 березня.
Зворотній зв'язок від Олі ви отримаєте до 23:59 по Києву до 2 квітня.

Найкращі роботи будуть опубліковані на сторінці Кулінарної Академії в Instagram.

Процеси приготування бріоші з шоколадом

Фото
Назва процесу
Опара
Готове тісто
Сформований бріош з пастою
Готовий десерт (цілий та у розрізі)