На цьому тижні вашим домашнім завданням буде повторити рецепт мигдального торта з фісташковим ганашем та малиновим кремю, а також сфотографувати бісквіт financier, малиновий кремю, фісташковий збитий ганаш та готовий десерт із покриттям та декором (цілий та у розрізі).
Перед тим, як приступити до самого приготування, виконайте ці кроки:
1.Подивіться відеорецепт і додаткові матеріали Модуля 8.
2.Купіть продукти за списком, який є у вас у
конспекті рецепту.
3.Перегляньте
рубрику: там ви знайдете пункти, за якими буде оцінюватися ваше завдання.
4.Подивіться приклади
фото основних процесів десерту.
Після цього ви можете сміливо переходити до приготування тарта. Не забудьте зробити 4 фото в процесі приготування й надіслати їх
Олі Мартиновській, а також самостійно та чесно оцінити смак свого десерту.
Мигдальний торт з фісташковим ганашем і малиновим кремю — це уособлення не тільки красивого, але й смачного торта!
Такий десерт — чудовий базовий варіант мигдального бісквіту, який не потребує пропитки, а також втілює в собі витончене поєднання малини та фісташкового крему.
Також ви можете поекспериментувати, надихнувшись відео інтерпретаціями Олі та Антона та створити свій власний шедевр! Підказки, як і з чим можна креативити, ви знайдете у відеоматеріалах. А ми надамо вам зворотній зв'язок та допоможемо з порадами, як можна вдосконалити вашу версію десерту.