Модуль 8. Мигдалевий торт з фісташковим ганашем та малиновим кремю

Відео рецепт

Відео рецепт інтерпретації Олі

Відео рецепт інтерпретації Антона

Домашнє завдання для самостійної роботи

На цьому тижні вашим домашнім завданням буде повторити рецепт мигдального торта з фісташковим ганашем та малиновим кремю, а також сфотографувати бісквіт financier, малиновий кремю, фісташковий збитий ганаш та готовий десерт із покриттям та декором (цілий та у розрізі).

Перед тим, як приступити до самого приготування, виконайте ці кроки:
1.Подивіться відеорецепт і додаткові матеріали Модуля 8.
2.Купіть продукти за списком, який є у вас у конспекті рецепту.
3.Перегляньте рубрику: там ви знайдете пункти, за якими буде оцінюватися ваше завдання.
4.Подивіться приклади фото основних процесів десерту.

Після цього ви можете сміливо переходити до приготування тарта. Не забудьте зробити 4 фото в процесі приготування й надіслати їх Олі Мартиновській, а також самостійно та чесно оцінити смак свого десерту.

Мигдальний торт з фісташковим ганашем і малиновим кремю — це уособлення не тільки красивого, але й смачного торта!
Такий десерт — чудовий базовий варіант мигдального бісквіту, який не потребує пропитки, а також втілює в собі витончене поєднання малини та фісташкового крему.

Також ви можете поекспериментувати, надихнувшись відео інтерпретаціями Олі та Антона та створити свій власний шедевр! Підказки, як і з чим можна креативити, ви знайдете у відеоматеріалах. А ми надамо вам зворотній зв'язок та допоможемо з порадами, як можна вдосконалити вашу версію десерту.
Дедлайн завдання
Усі фото вам потрібно надіслати Олі Мартиновській до 23:59 по Києву до 2 квітня.
Зворотній зв'язок від Олі ви отримаєте до 23:59 по Києву до до 9 квітня.

Найкращі роботи будуть опубліковані на сторінці Кулінарної Академії в Instagram.

Процеси приготування мигдального торта з фісташковим ганашем та малиновим кремю

Фото
Назва процесу
Бісквіт financier
Малиновий кремю
Фісташковий збитий ганаш
Готовий десерт із покриттям та декором