Модуль 1. Лимонний тарт з меренгою

Відео рецепт

Відео рецепт інтерпретації Олі

Відео рецепт інтерпретації Антона

Домашнє завдання для самостійної роботи

На цьому тижні вашим домашнім завданням буде повторити рецепт лимонного тарта з меренгою, а також сфотографувати 3 основні процеси та готовий десерт.

Перед тим, як приступити до самого приготування, виконайте ці кроки:
Подивіться відео рецепт і додаткові матеріали Модуля 1.
Купіть продукти за списком, який є у вас у конспекті рецепту.
Перегляньте рубрику: там ви знайдете критерії оцінки для себе.
Подивіться приклади фото основних процесів десерту.

Після цього ви можете сміливо переходити до приготування тарта. Не забудьте зробити 4 фото в процесі приготування й надіслати їх кураторам курсу, а також самостійно та чесно оцінити смак свого десерту.

Також ви можете поекспериментувати, надихнувшись відео інтерпретаціями Олі та Антона і створити свій власний шедевр! Підказки, як і з чим можна креативити, ви знайдете у відеоматеріалах. А ми надамо вам зворотній зв'язок та допоможемо з порадами, як можна вдосконалити вашу версію десерту.
Дедлайн завдання
Усі фото вам потрібно надіслати кураторам курсу до 23:59 по Києву до 17 березня.
Зворотній зв'язок від кураторів ви отримаєте до 23:59 по Києву до 24 березня.

Найкращі роботи будуть опубліковані на сторінці Кулінарної Академії в Instagram.

Процеси приготування лимонного тарта з меренгою

Фото
Назва процесу
Випечена основа для тарта з пісочного тіста
Консистенція лимонного крему
Італійська меренга
Готовий десерт