Звати Катя. 23 роки, на даний момент живу та працюю в Києві)обожнюю кондитерський світ, він досить величезний та цікавий
Працюю в одній кондитерській в столиці. В майбутньому мрію дуже про свою А поки набираюсь досвіду)
Що ж, відразу напишу, що створювати подібні статті я взагалі не вмію, але напишу так, як є) як відчуваю)тому поїхали)
-Написати досвід) Що ж мій шлях почався з 2014 року. Навчалася в Чернігові 3 роки по спеціальності Кухар.Кондитер.
Поступила так як полюбляла готувати вдома, хотя на той період мого життя навіть не здогадувалась що я вибрала правильний шлях. Теорія була дуже слабенька, чесно.
А зараз говорю впевнено, що я обожнюю те що роблю і відчуваю що займаюсь саме тим)
В 2015 я пішла на практику в ресторан Pasta Basta, і потім мене забрали на роботу) пропрацювала там 2 роки на посаді кондитера.
2017 рік. Переїхала в столицю. І по рекомендаціям ресторану з Чернігова мене порекомендували в ресторан Olimpiyskiy Sport & Beer в Києві. Прийшла на вакансію кондитера, але на той період вакансія була закрита. І їм потрібний був гарячник тому я спробувала попрацювати на пекельній кухні. Стояла жарила стейкі?
Пропрацювала там пів року. Був корпоратив новорічний, і мені повідомили в останню хвилину, що заклад зачиняється.
Тому йдемо далі.. Тим часом після нового року знайшла новенький заклад на Льва Толстого , це було більше як підробіток, заклад Blimey, пончики готувати навчилася)
Далі знайшла роботу на Майдані. Вакансія кондитера, ресторан Fellini, були класичні десерти, база. Все це засвоїла. І зрозуміла що в цьому ресторанні я повинна була опинитися, так як познайомилась з цікавою людиною. Яка мені запропонувала роботу в кондитерській)
І це була моя перша робота саме в кондитерській)
Я загорілася, і зрозуміла що я йду в правильному напрямку, так як опинилася на тому місці де повинна мала бути)
Пропрацювала в кондитерській Madame Josy півтора року) Я вдячна за цей досвід) там було досить цікаво)
Але захотілося розвитку…
І вирішила змінити роботу. Довго не могла знайти вакансію саме в кондитерську.
Тому вирішила просто спробувати набрати і запитати: - чи не потрібні Вам кондитера) Я набрала в кондитерську Paris Dessert) і я не шкодую що зробила той дзвінок) як виявилося вони шукали людину на той момент, так як вони розширялися та переїжджали в більший цех. Вони мене забрали. І знову цікавий досвід. Досвід з шоколадом то взагалі моя любов (обожнюю працювати з шоколадом). Знайомство з крутим шефом, в якого можна багато чого вчитися. Але ж тут наступив карантин?
Тому пропрацювала я нажаль там не довго.
Тому далі мене шеф Дмитро Дударенко направив в іншу кондитерську. Я пройшла співбесіду. Влаштувалася на роботу в Rafinad by Katerina Peskova.
В цій кондитерській я засвоїла багато чого для себе теж нового та цікавого) І знову ж таки - досвід??
І я рада що попала до Каті на роботу.
На даний момент працюю в кондитерській Cake lab. Влаштувалася на роботу на паску в 2021. Мені подобається в них. Люди то взагалі ❤️
Надалі хочеться розвитку і не стояти на місці)
Тому вирішила в останню хвилину за останні кошти придбати курс (зато чесно) від Олі Мартиновської)
Ця людина мене сильно мотивує та надихає) Я не шкодую що придбала цей кондитерський курс?? Це новий рівень)