Горпинич Катерина

Привіт-привіт)

Звати Катя. 23 роки, на даний момент живу та працюю в Києві)обожнюю кондитерський світ, він досить величезний та цікавий

Працюю в одній кондитерській в столиці.
В майбутньому мрію дуже про свою
А поки набираюсь досвіду)

Що ж, відразу напишу, що створювати подібні статті я взагалі не вмію, але напишу так, як є)
як відчуваю)тому поїхали)

-Написати досвід)
Що ж мій шлях почався з 2014 року. Навчалася в Чернігові 3 роки по спеціальності Кухар.Кондитер.

Поступила так як полюбляла готувати вдома, хотя на той період мого життя навіть не здогадувалась що я вибрала правильний шлях. 
Теорія була дуже слабенька, чесно.

А зараз говорю впевнено, що я обожнюю те що роблю і відчуваю що займаюсь саме тим)

В 2015 я пішла на практику в ресторан Pasta Basta, і потім мене забрали на роботу) пропрацювала там 2 роки на посаді кондитера.

2017 рік. Переїхала в столицю. І по рекомендаціям ресторану з Чернігова мене порекомендували в ресторан Olimpiyskiy Sport & Beer в Києві.
Прийшла на вакансію кондитера, але на той період вакансія була закрита. І їм потрібний був гарячник тому я спробувала попрацювати на пекельній кухні. Стояла жарила стейкі?

Пропрацювала там пів року. Був корпоратив новорічний, і мені повідомили в останню хвилину, що заклад зачиняється.

Тому йдемо далі..
Тим часом після нового року знайшла новенький заклад на Льва Толстого , це було більше як підробіток, заклад Blimey, пончики готувати навчилася)

Далі знайшла роботу на Майдані. Вакансія кондитера, ресторан Fellini, були класичні десерти, база. Все це засвоїла. І зрозуміла що в цьому ресторанні я повинна була опинитися, так як познайомилась з цікавою людиною. Яка мені запропонувала роботу в кондитерській) 

І це була моя перша робота саме в кондитерській)

Я загорілася, і зрозуміла що я йду в правильному напрямку, так як опинилася на тому місці де повинна мала бути)

Пропрацювала в кондитерській Madame Josy півтора року)
Я вдячна за цей досвід) там було досить цікаво)

Але захотілося розвитку…

І вирішила змінити роботу.
Довго не могла знайти вакансію саме в кондитерську.

Тому вирішила просто спробувати набрати і запитати: - чи не потрібні Вам кондитера)
Я набрала в кондитерську Paris Dessert) і я не шкодую що зробила той дзвінок) як виявилося вони шукали людину на той момент, так як вони розширялися та переїжджали в більший цех. Вони мене забрали. І знову цікавий досвід. Досвід з шоколадом то взагалі моя любов (обожнюю працювати з шоколадом). Знайомство з крутим шефом, в якого можна багато чого вчитися. Але ж тут наступив карантин?

Тому пропрацювала я нажаль там не довго.

Тому далі мене шеф Дмитро Дударенко направив в іншу кондитерську.
Я пройшла співбесіду. Влаштувалася на роботу в Rafinad by Katerina Peskova.

В цій кондитерській я засвоїла багато чого для себе теж нового та цікавого)
І знову ж таки - досвід??

І я рада що попала до Каті на роботу.

На даний момент працюю в кондитерській Cake lab. 
Влаштувалася на роботу на паску в 2021.
Мені подобається в них. Люди то взагалі ❤️

Надалі хочеться розвитку і не стояти на місці)

Тому вирішила в останню хвилину за останні кошти придбати курс (зато чесно) 
від Олі Мартиновської)

Ця людина мене сильно мотивує та надихає)
Я не шкодую що придбала цей кондитерський курс??
Це новий рівень)

Переглянути десерти кондитера

Хочете поласувати десертами цього кондитера? Зв'яжіться з ним за телефоном або у соціальних мережах:
kate.gorpinich@icloud.com
380660190419
Instagram

Спеціалізація: Кондитер

Місто: Київ

Курс: Кондитерський курс