Железковська Аліна

Мене звати Аліна, мені 21 рік. За освітою я - юрист! Працюю кондитером з 2 курсу університету. Прийшовши на свою першу роботу не по спеціальності, я й досі не можу зупинитись)) для мене кондитерський світ- це більше ніж захоплення, хоббі чи просто робота. Я горю цією справою, я живу тартами та еклерами)) в кожен тортик я вкладаю частинку свого серця та любові!) Ніщо мене не засмучує так, як перевзбитий крем, та не підіймає настрій так, як гарна гільза еклерів❤️

На фото менша частина моїх робіт, приймати замовлення я почала нещодавно, раніше я відмовляла.. хотілось, щоб все будо ідеально- і кухня, і обладнання і знання. З часом у мене з’явилось бажання ідеальності, тому я ставила такі рамки. Але не має ідеальності, а починати «давно пора». Нова кухня майже готова, Кенвуд та Унокс вже давно мені вірно служать, тому я готова приймати замовлення!

Я за рішучість, фантазію, поєднання різних смаків та несподіваних декорів?
Я побувала на багатьох майстер класах, проходжу різні курси, самовдосконалююсь. Раніше я знала тільки як готувати медівник, а зараз і 200 макарон мені вже не страшні))

Буду рада порадувати Вас десертами) я не готую те, що сама не їм , та не кладу в десерти те, що не подобається! Буду чекати на Ваші замовлення!

Переглянути десерти кондитера

Хочете поласувати десертами цього кондитера? Зв'яжіться з ним за телефоном або у соціальних мережах:
alinazhelezkovskaya@ukr.net
380689975985
Instagram

Спеціалізація: Кондитер

Місто: м. Миколаїв

Місто: м.Нова Одеса(Миколаївська область)

Курс: Кондитерський курс